keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kaksi viikkoa jäljellä Liiketalousopiskelijoilla

Viikko viikolta matkamme loppu alkaa häämöttää. Edellinen viikko lyhensi odotuksia kotiin lähdöstä kahteen viikkoon. Ilmassa saattaa jo leijailla koti-ikävän tuntua joillakin meistä, ken tietää kellä =). Kolmas viimeinen viikko sujui Helmen poijiilla tähän malliin.

Peterillä viikko sujui vauhdikkaasti töitä paiskiessa. Harjoittelupaikalla on päästy tekemään lähestulkoon kaikkea mitä myymälä-/kahvilahenkilökunta työssään tekee, hyllyttämisestä kassan käyttöön. Työpäivät sujuvat nopeasti, kun töitä riittää ja kahvilan hiljetessä aika kuluu työkavereiden kanssa jutustellessa. Takana taas yksi onnistunut työviikko ja vain reilun viikon verran harjoittelua jäljellä. Hyvillä fiiliksillä eteenpäin.

Roopen ja Nikon työviikko alkoi vauhdikkaasti ja töitä riitti. Viikon alussa liikkeeseen saapui monta pakettia uusia vaatteita jotka tuli laittaa esille kauppaan. Pääsimme purkamaan vanhan vaateseinän ja laitoimme tilalle uusia vaatteita kuvan mukaan, joka meillä oli tulostettuna paperille. Hyvää jälkeä tuli tehtyä vaikka itse sanonkin (Roope). Viikkoon mahtui myös vierekkäisessä Terranova-vaateliikkeessä varaston järjestelyä. Saimme myös vihdoin ja viimein tietää, ettemme pääse käyttämään kassaa. Syy tähän oli se, ettei ylempi taho luota työharjoittelijoihin, sillä aiemmin on ollut tapaus, jossa kassasta on varastettu rahaa.

Näin se viikko vierähti työn merkeissä ja ajatuksemme siirtyivät viikonlopun viettoon. Aloitimme vieton perjantaina viettäen kämppistemme kanssa heidän viimeistä iltaansa. Ilta sujui rauhallisissa ja mukavissa tunnelmissa.
Lauantain saapuessa suuntasimme aamusesta nokkamme kohti Gozoa, Maltan toista saarta, kohti. Päivä vaikuttu lämpimältä ja aurinkoiselta, mutta keli muuttui pilvisemmäksi ja tuullisemmaksi puolilta päivin. Kelistä huolimatta reissumme Gozossa sujui erittäin mukavasti saarta kierrellen. Kiertelyyn käytimme maisemabussia, joka pysähtyi muutamille nähtävyyksille kierroksen aikana ja palasi lähtöpisteelleen.
 (Yksi Gozon huikeimmista nähtävyyksistä, Azure window.)
(Mahtipontiset kalliot.)

Kierros saarella kesti noin nelisen tuntia. Retken päätyttyä saarella palasimme lautalla takaisin Maltalle. Paluumatkalla ennen kotiin pääsyä päätimme käydä lähistöllä auenneessa saksalaisessa ravintolassa syömässä. Ruoka oli maittavaa, jonka jälkeen olikin hyvä kruunata päivä lepäilyllä ja nukkumaan menolla.

Sunnuntain olimme pyhittäneet auringonotolle. Tai Roope ei ollut enään halukas ottamaan aurinkoa, joten hän päätti jäädä kotiin. Niko ja Peter kävivät lämimmällään Bugibban rannalla ottamassa päivän aurinkokiintiönsä täyteen. Auringonoton jälkeen Niko ryhtyi valmistamaan illallista pojille, joka oli tällä kertaa erittäin maistuvaa pizzaa.
(Voisipa maun jakaa blogissa, niin hyv se oli!)

Tälläinen oli meidän viikkomme. Kiitämme ja kumarramme kukuneesta viikosta, ja nautimme vielä viimeisistä viikoistamme Maltan hellivästä auringonpaisteesta.
Ciao =)
Ps.valitettavasti reissusta emme pääse lisäämään enempää kuvia laite vajauksen takia, mutta hyvitämme tämän kotiin päästyämme. Joten saatte jäädä jännittämään vielä hetkeksi upeita kuvia sekä videoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti