keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Helmi Liiketalousopiston poikain neljäs viikko takan

Poikain neljäs viikko lähti käyntiin aivan tavanomaiseen tapaan, Peterin heräten aamu kuudelta, Niko perässä seitsemältä lähtien aamulenkille ja Roope viimeisenä, mutta ei vähäisempänä kahdeksalta.

Alkuviikko viinikaupassa alkoi varastoa järjestellen. Viikon puolessa välissä tytöt lopettivat harjoittelun viinikaupassa, koska kokivat erimielisyyksien heidän ja johdon välillä olevan liian suuria. Tämän jälkeen Peterin työtehtävät muuttuivat asiakaspalautekeskeisemmiksi. Työviikko sujui Peterin osalta kaikin puolin hyvin.

Roope ja Niko olivat Calliope-vaateliikkeessä tekemässä tuttuja juttuja, eli täyttämässä hyllyjä ja laittamassa uusia tuotteita näytille. Myös tuotteiden esillepanoa muutettiin eli visuaalista markkinointia on tehty myöskin aika paljon. Kokoelmasta poistuneita talvikauden vaatteita pakattiin laatikkoihin ja lähetettiin Italiaan.

Rankan aherruksen jälkeen poijaat aloittivat viikonlopun, jokseenkin sanottuna rankalla tavalla. Sillä poijaat ottivat aikaisen herätyksen lauantai-aamuna ja lähtivät pienelle patikkaretkelle, ~15km matkalle Golden Bay:hin.
Matkalla kultaiseen Golden Bayhin kuljimme yli vuorten (Maltan korkein kohta noin 250m merenpinnasta) ja merten.
 (Matkamme alku taipaleita)
Matka oli pitkä ja tuskainen, mutta mikään ei estänyt näitä kolmea nuorta seikkailijaa saavuttamasta päämääräänsä. Matkalla kohtasimme metsästäjiä aseiden kanssa, mutta onnistuimme välttämään vaaratilanteet ja kaikki selvisivät ilman vakavampia vammoja.



(Yli vuorten.)

( Pitkien mäkisten teiden.)
(Matkaamisen mahtia!)
(Ja yli karujen kivikkoisten merien.)
( Saavuimme viimein kultaiseen Golden Bay:hin =D.)

Reissumme kruunasi oma tekemät eväät, jotka söimme määränpäässä, upeissa hiekkarantamaisemissa.Näiden jälkee lähdimmekin patikoimaan kotia kohti.

(Toinen toistaan väsyneempiä matkaajia päättivät 15 km jälkeen hypätä uupuneima bussiin ja matkata lopun matkan sillä =D)

Kotiin päästyämme huilasimme hetken ja tankkasimme vatsat täyteen hyvää ruokaa iltaa varten. Illalla suuntasimme nokkamme kohti Pacevillen yötä, Roopen uusi kämppis mukanamme.
Tosiaan Roope oli saanut patikkareissumme aikana uuden huonetoverin. Hän on Turussa asuva, Afrikasta kotoisin, 40- vuotias sairaanhoitoa opiskeleva mies.

Sunnuntai- päivämme sujui aurinkoa ottaen paikallisessa puistossa sekä käyden moikkaamassa opettajaamme Kirsiä, joka oli saapunut vierailulleen sunnuntaina.

Että sellainen viikko tällä kertaa. Saa nähdä mitä srikkailuita seuraava tuo tullessaan =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti