maanantai 20. huhtikuuta 2015

"Jännittäviä" kolmannen viikon arjen rutiineja

Helmi liiketalousopiston kolmella pojalla kolmas viikko sujui ahkerasasti töitä paiskijen. Roope ja Niko vaatteita viikaten ja hintalappuja asettaen. Peter tuotteita syöttäen uuteen tietokonejärjestelmään.

Tosiaan Roopen ja Nikon viikko ei hirveästi poikennut edellisistä. Teimme koko viikon samoja hommia, koska sellaista vaateliikkeessä työskentely on. Elikkäs mitä meidän työnkuvaan kuuluu? Me järjestelemme liikkeen vaatteita ohjaajiemme neuvomana. Asettelemme uusia vaatteita vanhojen tilalle, mitkä on ensin otettu pois tieltä ja viikattu pahvilaatikoihin. Tämän jälkeen asettelemme uudet vaatteet paikoilleen katsoen, että kaikkia kokoja on sopiva määrä ja ettei tavaraa tule liikaa. Sen jälkeen viemme ylimääräset tavarat pieneen varastoon. Sitten hinnoittelemme tuotteet, jos niissä sattuu olemaan väärät hinnat. Vaatteiden laittojen välissä saatamme auttaa asiakkaita, mikä on suhteellisen harvinaista ainakin toistaiseksi. Kassalle emme ole vielä päässeet, mutta toivottavasti tämä tapahtuu pian, sillä olisi hyvä lisä harjoitteluun ja mielestämme hyvin oleellinen asia asiakaspalvelussa. Tätä samaa me olemme tehneet päivästä toiseen, aina tietenkin jotain ihan pieniä muutoksia lukuunottamatta. Kuten tällä kolmantena viikolla saimme avustaa miestenosaston visuaalisessa työssä, mutta muuten samoja hommia työstäen.

Viinikaupan osalta työt jatkuivat Peterillä myös samoissa merkeissä kuin aikaisemmilla viikoilla. Työpäivät koostuvat tuotteiden syöttämisestä uuteen tietokonejärjestelmään. Ja liikkeen asiakkaiden palvelemisesta. Työpäivät toistavat itseään ja kaipaisivat hieman enemmän vaihtelua. Arkiviikosta ei sen enempää kerrottavaa liene.

Sitten se mitä tapahtuu arkisin töiden jälkeen. Kuluneella viikolla tai niikuin aina töiden jälkeen Niko heittää essun kaulaansa ja tekee erittäin maistuvaa ruokaa.
 (Tässä Niko oli valmistanut maistuvan possunpihvin homejuustokermaperunoiden kera sekä porkkanaraastetta kevennykseksi.)
(Jälkiruuaksi Niko paistoi kasan lettuja =D Nam!)

Ruokailun jälkeen yleisesti lepäilemme ja otamme terassillamme aurinkoa auringon viimeisistä säteistä.
Tällä viikolla, kun Tv:stä tuli Mestareiden liigan puolivälierät, karselimme fudista iltaisin läheisestä pubista. Arki-illat kuluvat siis leppoisissa tunnelmissa.

Viikonloppuna Niko ja Peter kävivät ottamassa aurinkoa kalastuksen merkeissä.
 (Tällä tyhjensimme välimeren =D)
 (Päivä oli erittäin aurinkoinen ja kohtuullisen tyyni. Kelpasi naatiskella =))
 ( Miksi napata vain yksi kala kerrallaan. Kalat mitä saimme näyttivät ihan paikallisilta ahvenilta =D.)
( Kalamiehen oikeaoppinen kalastusasento ;).)

Roopen tällä välin tutkien uusia maisemia.
 Kun lauantai-ilta saapui me pojat laitoimme kauluspaidat päälle ja suuntasimme illanviettoon Maltan juhla-kaupunkiin Pacevilleen. Iltaa vietimme maltilla ja hartaasti aamuun asti.
Sunnuntai sujuikin leppoisasti aurinkoa paistatellen ja puistossa palloa heitellen. Illalla päätimme mennä syömään Bugibban liharavintolaan. Ruoka oli täällä erittäin maistuvaa.
(Oli niin herkullista, että ei keretty kuvaakaan ottamaan lähtötilanteesta 👌)

Tälläinen viikko oli Helmen poijjilla. Innolla seuraavaa odottaen! Mitähän se tuo tullessaan? =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti